Deze actie is helaas afgelopen. Om op de hoogte te blijven van nieuwe groepsaankopen, kan je je inschrijven via dit formulier.

Is jouw huidige CV-ketel 15 jaar of ouder? Dan loont het de moeite om deze te vervangen door een nieuwe gascondensatieketel. Hiermee kan je tot 35% besparen op je energiefactuur. Of misschien heb je beslist om te veranderen van verwarmingsbron, bv van stookolie naar aardgas? Naast sanering van de stookolietank dien je dan ook te investeren in een nieuwe verwarmingsketel. In beide gevallen is de samenaankoop gascondensatieketels van Interwaas zeker de moeite waard.

Na inschrijving zal een installateur je contacteren en voor een plaatsbezoek langskomen. Pas nadat je zijn offerte hebt gekregen dien je te beslissen of je deze aanvaardt.

 

Tankslag

Indien je overstapt van stookolie naar aardgas dan ben je wellicht ook geïnteresseerd in onze tankslag (collectieve aankoop stookolietanksanering).

Financiële steunmaatregelen voor gascondensatieketel
premie Eandis van 1800€ enkel nog voor beschermde afnemers
Vlaamse verbeteringspremie: 250€ voor nieuwe condensatieketel, 1000€ voor centrale verwarming (niet te combineren met renovatiepremie)
Vlaamse renovatiepremie: premiebedrag is 20 of 30% afhankelijk van inkomen (niet te combineren met verbeteringspremie)
– aanvullende gemeentelijke verbeteringspremie: Kruibeke (20% van het Vlaamse premiebedrag) – Sint-Gillis-Waas ( 10% van het Vlaamse premiebedrag)
– bij Interwaas kan je bovendien nog steeds terecht voor de Vlaamse energielening

 

Voor meer informatie en vragen: frauke.vangoethem@interwaas.be of 03 780 52 07
Ben je als aannemer geïnteresseerd om je diensten aan te bieden i.k.v. deze samenaankoop, neem dan zeker ook contact op.

Interwaas_logo_baseLogo_OVL_BL_3Q