Om de CO2-uitstoot in het Waasland versneld terug te dringen, organiseren we regelmatig groepsaankopen, zoals voor dakisolatie en condensatieketels, tegelijk met de voordelige sanering van stookolietanks, en recent ook elektrische fietsen. Vanaf 6 november 2017 kan je je inschrijven voor een groepsaanbod dak-, muur- en vloerisolatie en hoogrendementsbeglazing. Misschien heb je er al aan gedacht om je dak of muur (beter) te isoleren of de ramen te vervangen. Daarmee verhoog je het comfort in je woning, bespaar je op je energiefactuur en verminder je de CO2-uitstoot van je woning. We willen jou op weg helpen om eenvoudig en tegen een goede prijs jouw woning energiezuiniger te maken! Onze partner Impact vzw begeleidt jou hierbij van begin tot eind.

Interesse?

  • Schrijf je (vanaf 6 november) in via interwaas.impactvzw.be
  • Een van de geselecteerde aannemers contacteert jou binnen de 5 werkdagen. Hij komt bij jou langs, luistert naar jouw wensen en maakt een vrijblijvende offerte op.
  • Impact vzw controleert de offerte en stuurt ze naar jou door, samen met een simulatie van de eventuele premies en jouw belastingvoordeel.
  • Als je de offerte aanvaardt, maakt de aannemer een afspraak voor de uitvoering van de werken.

Meer informatie: interwaas@impactvzw.be

Een antwoord op veelgestelde vragen krijg je alvast op deze pagina.

Op donderdagavond 15 maart 2018 krijg je tijdens de gratis infoavond ‘Goed isoleren’ van VIBE alle info toegelicht. Deze avond gaat in de eerste plaats over de verschillende types isolatiematerialen en hun kenmerken. Je krijgt er ook info over de Vlaamse Energielening, waarop je voor deze ingrepen beroep kan doen.

Schrijf je hier in

Wil je graag op de hoogte gebracht worden van eventuele andere groepsaankopen, dan kan je dat aangeven via dit formulier. Voorlopig zijn er geen nieuwe groepsaankopen gepland vanuit Interwaas.

Via Interwaas kan je beroep doen op een lening voor energiebesparende werken. Meer info hierover via deze link.